Vår tävlingsverksamhet

Det är långt ifrån alla som tävlar i vår förening. De flesta tränar för välmående, såväl fysiskt som mentalt. Men trots detta är vi en mycket framgångrik tävlingsklubb! Vi kan stoltsera med en rad SM-titlar, EM- & VM-medaljer. Även våra barn och ungdomar gör bra ifrån sig på tävlingarna. Vårt mål är att det i första hand ska vara roligt att träna och tävla annars finns inte viljan att utvecklas och kämpa mot nya mål.

Tävling är en ganska viktig del i vår sport, där det knyts nya band mellan tävlande, föreningar och t. om. länder. Det är också tävlingarna som gör att vi måste fortsätta att utveckla oss tekniskt. Precis som i alla idrotter presteras det högre och det ställer högre krav på ledare och utbildning. Så även om man inte är intresserad av att själv tävla kan man lära sig mycket genom att supporta sina klubbkamrater från läktaren eller utbilda sig till coach eller domare.

Även för barn och ungdomars utveckling har tävling visat sig vara bra för deras personliga utveckling både inom sporten och livet utanför.

Vem kan tävla?

I vår förening uppmuntras alla att tävla. Dock finns det en åldersgräns på 8 år, samt att man måste minst inneha graden 9 kup (vitt bälte med gult streck) vilken man har efter ha tränat ca 1 år. Det finns ingen övre åldersgräns. Klasserna delas upp efter ålder, grad, samt längd eller vikt beroende på gren och åldersklass;

Miniorer (8-11 år) & Kadetter (12-14 år) Längdklasser

Juniorer (15-17 år) & (Seniorer 18 år uppåt) Viktklasser

Våra meriter genom åren:

  • 3 st VM-brons
  • 3 st EM-silver
  • 7 st EM-brons
  • 17 st SM-guld
Office-Professional-Plus-2013-key Office-Professional-Plus-2013-activation-key key-Windows-Server-2008 product-key-for-Windows-Server-2008 Windows-Server-2008-key Windows-Server-2008-activation-key buy-Windows-Server-2008-key buy-genuine-Office-Professional-Plus-2013-key cheap-Windows-Server-2008-key Windows-7-Home-cl-de-produit Windows-8-Standard-pas-cher windows-7-ultimate-pas-cher windows-7-home-premium-pas-cher windows-7-home-premium-cl-de-produit Windows-8-Standard-cl-de-produit Windows-8-Standard-cl-d'activation Office-Home-and-Student-2010-cl-de-produit Windows-8.1-professional-cl-d'activation Office-Professional-Plus-2013-pas-cher Office-Home-and-Student-2010-cl-de-produit Windows-8-Professional-cl-de-produit Windows-8.1-professional-cl-de-produit Windows-8.1-Enterprise-cl-produit Office-Professional-Plus-2013-pas-cher Windows-8.1-Enterprise-pas-cher cl-de-produit-cl-de-Windows-7-Home Windows-8-Professional-cl-produit office-for-mac-2011-cl-de-produit Windows-8-Standard-pas-cher Windows-8-Standard-cl-d'activation cl-de-produit-cl-de-Windows-7 office-professional-plus-2010-pas-cher windows-7-enterprise-cl-d'activation cl-de-produit-cl-de-Office-Professional-2010 Windows-8-Professional-cl-de-produit windows-7-ultimate-pas-cher pas-cher-Office-Professional-Plus-2013-cl Windows-8.1-Standard-cl-d'activation
GÅ MED I KLUBBEN
GÅ MED I KLUBBEN
Följ oss även på Facebook!
SAMARBETSPARTNERS
SAMARBETSPARTNERS
Som medlem hos oss har du förmåner hos Styrkefabriken!
Som medlem hos oss har du förmåner hos Styrkefabriken!